rss twitter Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook

παγετός το πρωί στα ορεινά

Χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν στα ορεινά ηπειρωτικά το πρωινό της Τρίτη 25/11 με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται στο Καϊμακτσαλάν με -7.2 βαθμούς, στο Λαϊλιά με -3.8 βαθμούς, στο Σέλι με -3.1 βαθμούς, στο Παρανέστι Δράμας με -2.7 βαθμούς και στο Καρπενήσι και τη Βωβούσα Ιωαννίνων με -2.6 βαθμούς.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 12 ώρες

Αύξηση της στάθμης της Μεσογείου λόγω κλ...

Αύξηση της στάθμης της Μεσογείου λόγω κλιματικής αλλαγής

Η στάθμη της Μεσογείου έχει αυξηθεί τις δύο τελευταίες δεκαετίες, σύμφωνα με νέα βάση δεδομένων που ανέπτυξε το Πανεπιστήμιο της Καντάμπρια στην Ισπανια, η οποία παρέχει στοιχεία μεταβολής του επιπέδου της θάλασσας σε σχέση με τις ατμοσφαιρικές αλλαγές στην Ευρώπη από το 1948 έως to 2009. «Η λεγόμενη μετεωρολογική στάθμη της θάλασσας ή και μετεωρολογική «παλίρροια» είναι η μεταβολή στο επίπεδο της θάλασσας ως αποτέλεσμα των αλλαγών της ατμοσφαιρικής πίεσης και των ανέμων στο επίπεδο αυτό», εξήγησε η Άλμπα Θιδ, επικεφαλής της έρευνας, η οποία εξέτασε επίσης την περιοχή των Κανάριων Νήσων στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η επιστημονική ομάδα χρησιμοποίησε ένα εργαλείο προσομοίωσης που αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο Rutgers των Ηνωμένων Πολιτειών, και επαλήθευσε τις προσομοιώσεις συγκρίνοντας τα δεδομένα με πραγματικές τοπικές και δορυφορικές μετρήσεις σε 58 τοποθεσίες στις ακτές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και των Κανάριων Νήσων. Στις προσομοιώσεις των ερευνητών, οι τάσεις από το 1948 έως το 1989 ήταν μικρές και αρνητικές σε όλη τη ζητούμενη περιοχή, γεγονός που σημαίνει ότι η στάθμη μειώθηκε για αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα στην Αδριατική, στη βορειοανατολική Μεσόγειο και στις αφρικανικές ακτές του Ατλαντικού η στάθμη της θάλασσας μειώθηκε κατά 0,35 χιλιοστά ετησίως κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Ωστόσο, τις τελευταίες δύο δεκαετίες που κάλυψε η έρευνα, από το 1989 έως το 2009, οι τάσεις ήταν θετικές, δηλαδή η στάθμη της θάλασσας αυξήθηκε, και μάλιστα με γρηγορότερο ρυθμό. Στην πλευρά του Ατλαντικού η αύξηση ήταν μισό χιλιοστό το χρόνο ενώ σε αρκετές περιοχές της Μεσογείου ήταν μεγαλύτερη από ένα χιλιοστό. Η βάση δεδομένων που χρησιμοποίησαν οι επιστήμονες διαφοροποιεί επίσης τις τάσεις κατά τους θερινούς και τους χειμερινούς μήνες, με τις προαναφερθείσες αυξήσεις πολλές φορές να αντισταθμίζονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, κυρίως στην κεντρική Μεσόγειο και την Αδριατική. Ωστόσο συνολικά η στάθμη του νερού σημειώνει άνοδο.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες τη Δευτ...

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες τη Δευτέρα 24/11/2014

Αρνητικές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 24/11/2014 σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι δέκα χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατεγράφησαν στις περιοχές: Καρπενήσι -4.4 βαθμοί, Μαυρολιθάρι Φωκίδας -4.2 βαθμοί, Βωβούσα Ιωαννίνων -4 βαθμοί, Γρεβενά -3.9 βαθμοί, Βλάστη Κοζάνης -3.5 βαθμοί, Αγία Κυριακή Ιωαννίνων και Ιωάννινα -2.7 βαθμοί, Πτολεμαΐδα -2.6 βαθμοί, Τρίπολη -2.3 βαθμοί και Περτούλι και Χ/Κ Σελίου -2.2 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Παγετός στα ορεινά την Κυριακή

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν το πρωινό της Κυριακής στα ορεινά ηπειρωτικά με τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες να καταγράφονται στη Βωβούσα Ιωαννίνων με -5.3 βαθμούς, στο Καρπενήσι με -5.2 βαθμούς, στη Βλάστη Κοζάνης με -4.9 βαθμούς, στα Γρεβενά με -4.6 βαθμούς, στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας με -4.1 βαθμούς και στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων με -3.2 βαθμούς.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

ΗΠΑ: Στους 13 οι νεκροί λόγω του χιονιά

Ο απολογισμός των θυμάτων της σφοδρής χιονοθύελλας η οποία έχει σαρώσει την περιοχή του Μπάφαλο στις βορειοανατολικές ΗΠΑ αυξήθηκε ακόμη περισσότερο και ανήλθε στους 13 νεκρούς, σύμφωνα με τις αρχές, οι οποίες φοβούνται ότι την περιοχή θα πλήξουν πλημμύρες εξαιτίας της τήξης του χιονιού. Δύο ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους ενώ απομακρύνονταν από κατοικία η στέγη της οποίας ήταν έτοιμη να καταρρεύσει από το βάρος του χιονιού και ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της κομητείας του Ίρι, Μαρκ Πόλονκαρζ. Το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα 1,8 μέτρα στην περιοχή από την Τρίτη, ποσότητα μεγαλύτερη σε σύγκριση με εκείνη που γενικά πέφτει σε διάστημα ενός έτους. Σύμφωνα με το δήμαρχο του Μπάφαλο, Μπάιρον Μπράουν, έχουν ήδη καθαριστεί σχεδόν 30.000 τόνοι χιονιού, δηλαδή η ποσότητα που μπορούν να μεταφέρουν 1.500 φορτηγά. Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μικρή ύφεση των φαινομένων, η κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους παρέμενε απαγορευμένη και οι αρχές προειδοποιούν για τους κινδύνους οι οποίοι υπάρχουν, ζητώντας από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να σεβαστούν τις απαγορεύσεις να κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο προκειμένου να βοηθήσουν στο να ανοίξουν οι δρόμοι.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Παγετός στα ορεινά ηπειρωτικά

Παγετός επικράτησε το πρωινό του Σαββάτου 22/11 σε αρκετές ορεινές ηπειρωτικές περιοχές, με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να σημειώνονται στη Βωβούσα Ιωαννίνων με -4.7 βαθμούς, στο Καρπενήσι με -4.5 βαθμούς, στο Μαυρολιθάρι με -4.2 βαθμούς, στο Σέλι με -3.8 βαθμούς, στα Γρεβενά με -3.7 βαθμούς και στη Βλάστη Κοζάνης με -3.5 βαθμούς Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Ο θερμότερος Οκτώβριος από το 1880

Ο θερμότερος μήνας για όλον τον πλανήτη ήταν ο φετινός Οκτώβριος σύμφωνα με ανακοίνωση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ). Όπως αναφέρει η ΝΟΑΑ τόσο ο Οκτώβριος, όπως και όλοι οι δέκα πρώτοι μήνες του 2014 ήταν οι πιο θερμοί μήνες που έχουν καταγραφεί από τότε που έχει ξεκινήσει να καταγράφεται η θερμοκρασία, το 1880. Πρόκειται επίσης για τον 38ο συνεχόμενο Οκτώβριο όπου η παγκόσμια θερμοκρασία ήταν πάνω από τον μέσο όρο αυτής του 20ού αιώνα, φτάνοντας τους 14,74 βαθμούς Κελσίου, διευκρίνισε η NOAA. Για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2014, η μέση θερμοκρασία στην επιφάνεια των ωκεανών και της ξηράς ήταν 10,3 βαθμοί Κελσίου, ξεπερνώντας κατά 1,05 βαθμό τη μέση θερμοκρασία του προηγούμενου αιώνα. Ο Οκτώβριος ήταν επίσης ο τρίτος συνεχόμενος μήνας και ο πέμπτος των τελευταίων έξι μηνών που σημειώθηκε θερμοκρασία-ρεκόρ σε όλο τον πλανήτη. Ο Ιούλιος του 2014 ήταν ο τέταρτος θερμότερος που έχει καταγραφεί ποτέ. Η θερμοκρασία στην επιφάνεια των ωκεανών ήταν τον Οκτώβριο η πιο αυξημένη που έχει καταγραφεί ποτέ για τον μήνα αυτό, ξεπερνώντας κατά 0,62 βαθμό τη μέση θερμοκρασία του 20ού αιώνα.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 12°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 9°C, 3 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 3°C, 5 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΡΓΟΣ: 7°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΡΤΑ: 8°C, 2 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΣ: 10°C, 1 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ N, ΒΡΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 12°C, 5 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 8°C, 2 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 6°C, 2 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: 6°C, 3 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 13°C, 2 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 9°C, 2 μποφόρ Α, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 10°C, 4 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΕΡΚΥΡΑ: 15°C, 4 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΖΑΝΗ: 3°C, 2 μποφόρ N, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 8°C, 2 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΥΘΗΡΑ: 12°C, 4 μποφόρ BA, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΩΣ: 10°C, 7 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΑΜΙΑ: 6°C, 1 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑ: 8°C, 1 μποφόρ Δ, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΛΗΜΝΟΣ: 7°C, 5 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 9°C, 4 μποφόρ BA, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΥΚΟΝΟΣ: 11°C, 5 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 8°C, 5 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑΞΟΣ: 11°C, 5 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΡΟΣ: 10°C, 5 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΤΡΑ: 11°C, 3 μποφόρ Α, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 4°C, 1 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ: 13°C, 4 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΡΟΔΟΣ: 11°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΜΟΣ: 9°C, 6 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 11°C, 5 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΥΡΟΣ: 9°C, 4 μποφόρ BA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΡΙΠΟΛΗ: 4°C, 2 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: 3°C, 2 μποφόρ NA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ: 10°C, 3 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΑΝΙΑ: 13°C, 4 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΙΟΣ: 9°C, 5 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • Αράχωβα METEONET
  Τσουχτερό κρύο και ο υδράργυρος στους 3°C

  Καταχωρήθηκε πριν 4 ώρες
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Αραιή συννεφιά με την θερμοκρασία στους 6 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε πριν 14 ώρες
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΨΥΧΡΑ METEONET
  Με λίγες νεφώσεις και ψύχρα έχει αρχίσει η νέα εβδομάδα,οι άνεμοι απο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι εως ισχυροί, η θερμοκρασία στους 12,4 βαθμούς με την φαινομενική στους 10,1 ενω η υγρασία στο 65%

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε 3 μέρες πριν
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε 3 μέρες πριν
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΕΛΙ ΛΑΪΛΙΑΣ ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟ
Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 26-11-2014

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες γρήγορα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νότιο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε μέτριους έως ισχυρούς.

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 10 ώρες
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Τετάρτη 26/11/2014
Ώρα: 02:00
Ενημέρωση
ΑΡΘΡΑ
Συμβουλές αντιμετώπισης κεραυνών, το φαινόμενο της ομίχλης, οδηγίες προστασίας από τον ήλιο κ.α.
ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΝΕΦΩΝ
Φωτογραφικός άτλαντας και περιγραφή όλων των τύπων νεφών
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μηνιαία μετεωρολογικά δελτία, αναφορές μεγίστων και ελαχίστων θερμοκρασιών, κλιματικά δεδομένα για πόλεις της Ελλάδας κ.α.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά.
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Θησαυρός μετεωρολογικών όρων, όπως βαρομετρικό χαμηλό, αντικυκλώνας, αεροχείμαρρος κ.α.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Υπολογισμός ανατολής, δύσης και διάρκειας ημέρας, μετατροπέας ανέμου και Θερμοκρασίας
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε θέματα γενικότερης αστρονομίας αλλά και κάποια θέματα που σχετίζονται με τον καιρό στους πλανήτες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Επιλογή σημείου πρόγνωσης με γεωγραφικές συντεταγμένες.
Διάβασε όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο news.gr
Ξετρυπώνει τις Προσφορές
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΣΟΥΦΛΙ 1°C
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 1°C
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 1°C
ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ 1°C
ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ 1°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ 15°C
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 14°C
ΠΥΡΓΟΣ 14°C
ΦΙΛΙΑΤΡΑ 14°C
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 14°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2014 Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 23-25/10 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10/2014
κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2014 κλικ για δείτε: Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 23-25/10 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10/2014
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
2004: Ασθενείς χιονοπτώσεις στη Βόρεια Αττική. 2005: Πλημμύρες στον ποταμό Ευρώτα στη Λακωνία, με έναν νεκρό από πνιγμό.
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 3 ώρες Η310513