rss twitter Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook

Ο Εβρος φλέγεται..

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες σημειώνονται το μεσημέρι της Πέμπτης 30/07 στον Εβρο με τους σταθμούς του ΕΑΑ να καταγράφουν μέγιστη θερμοκρασία 39.7 βαθμούς στην Ορεστιάδα και 39.4 βαθμούς στους Μεταξάδες και στο Διδυμότειχο. Με εξάιρεση το Θεολόγο Φθιώτιδας όπου η μέγιστη θερμοκρασία έφτασε στους 40. βαθμούς, οι τρεις σταθμοί του Εβρου σημειώνουν τις υψηλότερες θερμοκρασίες από το σύνολο των σταθμών μας.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 1 ώρα

Άνοδος και των ελαχίστων θερμοκρασιών

Ελάχιστες θερμοκρασίες, που θα μπορούσαν να είναι και … μέγιστες σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 30/07/2015, με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 28 βαθμούς. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατεγράφησαν στις περιοχές: Απόλλωνας Νάξου 30 βαθμοί, Κέα και Έμπωνας Ρόδου 28.8 βαθμοί, Νέος Κόσμος 28.6 βαθμοί, Παξιμάδα Καρύστου 28.4 βαθμοί, Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο 28.3 βαθμοί, Μαρίνα Αθηνών (Σ.Ε.Φ.) 28.1 βαθμοί και Ύδρα 28 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 7 ώρες

Αφόρητη ζέστη

Υψηλές θερμοκρασίες επικράτησαν και την Τετάρτη σε πολλές περιοχές της χώρας, χωρίς ωστόσο οι μέγιστες να ξεπεράσουν τους 39 βαθμούς. Έτσι οι πιο ζεστές περιοχές ήταν η Αγ. Παρασκευή Λέσβου με 38.8 βαθμούς, o Θεολόγος Φθιώτιδας και το Τατόι με 38.7 βαθμούς, η Λιβαδειά και το Διδυμότειχο με 38.5 βαθμούς, η Χαλκίδα με 38.4 βαθμούς και η Ξάνθη, η Μονή Βατοπεδίου, οι Μεταξάδες Έβρου και η Αυλίδα με 38.3 βαθμούς. Παρόλα αυτά λόγο των υψηλών ποσοστών σχετικής υγρασίας το αίσθημα της ζέστης ήταν αφόρητο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε 2 σταθμούς. Στο Φάληρο η μέγιστη θερμοκρασία έφτασε τους 33.1 βαθμούς και η αισθητή τους 40 βαθμούς ενώ στην Αμαλιάδα η μέγιστη έφτασε τους 36.2 και η αισθητή θερμοκρασία τους 43.3 βαθμούς!!
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 23 ώρες

Υψηλές ελάχιστες στην Αττική

Υψηλές ελάχιστες θερμοκρασίες σημειώθηκαν τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29/07/2015 σε πολλές περιοχές της Αττικής, αυξάνοντας το αίσθημα της ζέστης ακόμα και τις νυκτερινές ώρες. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες στην Αττική κατεγράφησαν στις περιοχές: Νέος Κόσμος 28.8 βαθμοί, Νέα Σμύρνη 28.2 βαθμοί, Κορυδαλλός 27.9 βαθμοί, Παλαιό Φάληρο και Αθήνα (Γκάζι) 27.8 βαθμοί, Πέραμα 27.6 βαθμοί και Μαρίνα Αθηνών (Σ.Ε.Φ.) 27.5 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας προκαλ...

Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας προκαλεί προβλήματα στις παράκτιες πόλεις

Ο πρώην επικεφαλής Κλίματος και Περιβαλλοντικών Επιστημών της NASA προειδοποιεί ότι η μελλοντική άνοδος της στάθμης της θάλασσας θα καταστήσει πολλές, αν όχι όλες τις παράκτιες πόλεις του κόσμου «δυσλειτουργικές». Σύμφωνα με τον Τζέιμς Χάνσεν, ακόμη και αν επιτευχθεί ο στόχος του περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη στους δύο βαθμούς Κελσίου, η άνοδος της στάθμης των ωκεανών θα εξακολουθήσει να αποτελεί κίνδυνο για την ανθρωπότητα. Μέσες θερμοκρασίες μόλις μισό βαθμό υψηλότερες από ό,τι σήμερα προκάλεσαν ακραίες βροχοπτώσεις πριν από χιλιάδες χρόνια και άνοδο της στάθμης της θάλασσας κατά 5 έως 10 μέτρα, αναφέρει ο Χάνσεν και οι συνεργάτες του στην πρόσφατη δημοσίευσή τους. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει ο πλανήτης», δήλωσε ο Χάνσεν. «Αν υπάρξει άνοδος της στάθμης της θάλασσας κατά μερικά μέτρα, όλες οι παράκτιες πόλεις θα γίνουν δυσλειτουργικές. Οι συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι απλά ανυπολόγιστες», πρόσθεσε. Μεταξύ των πόλεων που απειλούνται από την άνοδο της στάθμης των ωκεανών θα είναι μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Νέα Υόρκη, το Άμστερνταμ, και το Μαϊάμι, ενώ θα είναι δύσκολο να προστατευθούν περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, όπως το Μπαγκλαντές και η βορειοανατολική Κίνα. Οι προβλέψεις για την άνοδο της στάθμης των ωκεανών βασίζονται στην αναμενόμενη επιτάχυνση της τήξης των παγετώνων στην Ανταρκτική και τη Γροιλανδία, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας από το φαινόμενο του θερμοκηπίου. «Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η συνέχιση των υψηλών εκπομπών επιβλαβών αερίων καθιστά την άνοδο της στάθμης της θάλασσας κατά πολλά μέτρα σχεδόν αναπόφευκτη και είναι πιθανό να συμβεί αυτό τον αιώνα», καταλήγει η έρευνα. «Η κοινωνική διαταραχή και οι οικονομικές συνέπειες θα είναι καταστροφικές».
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Ζέστη και υγρασία

Αρκετή ζέστη αλλά και υγρασία επικράτησε την Τρίτη 28/7 σε αρκετές περιοχές της χώρας με τις υψηλότερες θερμοκρασίες να σημειώνονται στη Λιβαδειά με 38.6 βαθμούς, στο Θεολόγο και τα Αρφαρά με 38.4 βαθμούς, στο Τατόι και τη Χαλκίδα με 38.2 βαθμούς, στην Κωπαΐδα με 38.1 βαθμούς και στο Πολύδροσο, τους Μεταξάδες Έβρου και την Κόνιτσα με 38 βαθμούς.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Άνοδος των ελαχίστων θερμοκρασιών

Άνοδο σημείωσαν οι ελάχιστες θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιοχές να ξεπερνούν τους 27 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατεγράφησαν στις περιοχές: Νέος Κόσμος, Νέα Σμύρνη και Λαμία 27.7 βαθμοί, Κορυδαλλός 27.6 βαθμοί, Παλαιό Φάληρο 27.5 βαθμοί, Μαρίνα Αθηνών (Σ.Ε.Φ.) 27.3 βαθμοί, Παξιμάδα Καρύστου και Ι. Μ. Μεγίστης Λαύρας (Αγ. Όρος) 27.2 βαθμοί, Πέραμα 27.1 βαθμοί και Ιθάκη 27 βαθμοί Κελσίου.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 30°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 31°C, 2 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 32°C, 3 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΡΓΟΣ: 31°C, 1 μποφόρ N, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΡΤΑ: 30°C, 2 μποφόρ N, ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΟΛΟΣ: 31°C, 3 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 27°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 29°C, 1 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 31°C, 2 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 27°C, 2 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: 31°C, 1 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 32°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 30°C, 2 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 28°C, 2 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ: 30°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗ: 30°C, 2 μποφόρ NA, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 33°C, 2 μποφόρ BA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΥΘΗΡΑ: 28°C, 4 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΩΣ: 26°C, 4 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΑΜΙΑ: 31°C, 3 μποφόρ Α, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΑΡΙΣΑ: 33°C, 3 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΗΜΝΟΣ: 27°C, 3 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 30°C, 3 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ: 28°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 33°C, 2 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ: 29°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΡΟΣ: 28°C, 2 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΑΤΡΑ: 29°C, 2 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 27°C, 2 μποφόρ BA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ: 28°C, 1 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΡΟΔΟΣ: 28°C, 4 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΜΟΣ: 29°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 27°C, 3 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΚΥΡΟΣ: 26°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: 28°C, 2 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΦΛΩΡΙΝΑ: 27°C, 2 μποφόρ Α, ΒΡΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: 33°C, 2 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΑΝΙΑ: 28°C, 3 μποφόρ Δ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΙΟΣ: 30°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΖΕΣΤΗ METEONET
  Αρκετή η ζέστη και σήμερα στην πόλη του λαυρίου, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς , η θερμοκρασία στους 26,6 βαθμούς με την υγρασία στο 56%

  Καταχωρήθηκε πριν 9 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Γενικά αίθριος καιρός με την θερμοκρασία τωρα στους 29 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Γενικά αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 31 βαθμούς τώρα.

  Καταχωρήθηκε 2 μέρες πριν
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΖΕΣΤΟΣ METEONET
  Η καλοκαιρινή και ζεστή τροχιά του καιρού συνεχίζει και σήμερα στην πόλη του λαυρίου, με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς, η θερμοκρασία στους 26,6 βαθμούς με τον δείκτη δυσφορίας στους 28,4 βαθμούς , ενω η υγρασία στο 74%

  Καταχωρήθηκε 2 μέρες πριν
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Ηλιόλουστη μέρα με την θερμοκρασία στους 29 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε 3 μέρες πριν
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • UV map of Greece ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΠΕΙΡΟΣ- ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΒΟΡΕΙΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ
Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 31-7-2015

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Η θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα, θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 24 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 25 έως 39 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 25 έως 40 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 38 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 2 ώρες
ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ενημέρωση
ΑΡΘΡΑ
Συμβουλές αντιμετώπισης κεραυνών, το φαινόμενο της ομίχλης, οδηγίες προστασίας από τον ήλιο κ.α.
ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΝΕΦΩΝ
Φωτογραφικός άτλαντας και περιγραφή όλων των τύπων νεφών
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μηνιαία μετεωρολογικά δελτία, αναφορές μεγίστων και ελαχίστων θερμοκρασιών, κλιματικά δεδομένα για πόλεις της Ελλάδας κ.α.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά.
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Θησαυρός μετεωρολογικών όρων, όπως βαρομετρικό χαμηλό, αντικυκλώνας, αεροχείμαρρος κ.α.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Υπολογισμός ανατολής, δύσης και διάρκειας ημέρας, μετατροπέας ανέμου και Θερμοκρασίας
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε θέματα γενικότερης αστρονομίας αλλά και κάποια θέματα που σχετίζονται με τον καιρό στους πλανήτες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Επιλογή σημείου πρόγνωσης με γεωγραφικές συντεταγμένες.
31°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Πέμπτη 30/07/2015
Ώρα: 21:00
31°
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΛΑΓΚΑΔΙΑ 23°C
ΜΕΤΣΟΒΟ 24°C
ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ 24°C
ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ 25°C
ΚΩΣ 26°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΟΙΧΑΛΙΑ 34°C
ΜΥΤΙΛΗΝΗ 33°C
ΛΑΡΙΣΑ 33°C
ΤΡΙΚΑΛΑ 33°C
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 33°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 07/2015 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06/2015 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 05/2015
κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 07/2015 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06/2015 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 05/2015
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
1995: Ενας νεκρός από πλημμύρες στην Κέρκυρα. 2003: Ισχυρές χαλαζοπτώσεις σε περιοχές της Πέλλας και της Ελασσώνας.
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 8 ώρες Η310513